logo

Calendari dels Cursos de Responsables de Grup de Consumidors Reconeguts com Experts

Dades:

  • - Cal que pertanyin ja a una colla de diables i/o bestiari i que al formulari hi figuri el segell de l'entitat.
  • - Que aquesta entitat o colla estigui ubicada principalment a l'àmbit territorial de la població del curs.
  • - Durant aquest període de regularització inicial només s'admetran un màxim de 3 alumnes per entitat o element o figura de bestiari de foc.
  • - Per ser tinguda en compte cal emplenar la butlleta amb totes les dades.
  • - En cas de rebre més d'una butlleta per alumne (per exemple, enviar-ne una a cada federació) s'anul·laran totes i l'alumne haurà d'esperar un torn de repesca per tornar-se a inscriure.
  • - Els cursos els organitzen conjuntament la Generalitat a través del CPCPTC-Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional i de la DGPC-Direcció General de Protecció Civil, la DGC (Delegació del Govern espanyol a Catalunya) i les federacions nacionals (FDDC i ABFPC). L'acreditació del curs la certifica l'AIE-Àrea d'Indústria i Energia (de la Delegació del Govern). I la tramitació tant de les sollicituds del curs com les acreditacions es vehiculen a través de les dues federacions nacionals .
  • - Els formularis d'inscripció s'han d'enviar únicament per correu electrònic a les federacions nacionals (ABFPC i FDDC) fins i tot si es pertany a colles no federades. En el cas de l'Agrupació de Bestiari cal fer-ho a l'adreça formació@bestiari.cat. En el cas dels grups de diables a la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya junta@diables.cat Un cop admesa de conformitat es comunicarà a l'interessat per correu electrònic.
  • - En el cas que a algú no li sigui possible assistir al curs o cursos previstos al seu territori, caldrà que ho manifesti i es procurarà ubicar-lo més endavant en algun curs que se celebri en un lloc pròxim.
  • - TOTS els cursos se celebraran en dissabte, matí i tarda, i aquesta part presencial de 10 hores es complementa amb una altra de virtual o teòrica de 10 hores més en què cal llegir, estudiar i assumir els continguts de legislació, formació, pirotècnia, seguretat, marc festiu, etc. que es donen en els documents que estan a les mateixes webs de les federacions i el CPCPTC.

Hi ha algun municipi que pot modificar-se per algun proper per disponibilitat de espai per realitzar el curs.

 #DiablesBorgesBlanques #DiablesRecerca #DiablesGrupRecerca #BorgesBlanques #Diables #Correfoc
www.diablesborgesblanques.com

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *