logo

Contractació Oberta

Experiència

Nascuts l'any 1988, tenim una experiència de més de 30 anys que ens avalen en la celebració de correfocs i espectacles de foc. Tots els nostres membres de la colla disposen del certificat de formació que els credita com a CRE (Consumidors Reconeguts com a Experts) per part de la Generalitat de Catalunya. I realitzem formacions constants als nous membres per part dels més veterans o membres fundadors.

Flexibilitat

Realitzem correfocs, cercaviles i espectacles a mida. Personalitzem les vostres places i carrers amb llums i colors. Alhora adaptem l'inici i final de l'espectacle al vostre pressupost específic utilitzant pirotècnia durant tot el recorregut i en llocs estratègics de la vostra ciutat. Solem acabar el recorregut, en una plaça, amb un gran espectacle aeri i una traca final.

Assegurança

Disposem d'assegurança pròpia, per als membres de la colla, hi danys materials a tercers. Tots els nostres membres disposen de l'assegurança i de la formació adient per a la realització i manipulació de pirotècnia. Formem part, com a membre de ple dret, de la FDDC (Federació de Diables i Dimonis de Catalunya) amb assessorament legal i formatiu continuat.

Qualitat

Utilitzem material homologats, comprats en pirotècnies de Catalunya per assegurar-nos de complir les normatives i directrius Europees en l'ús de material pirotècnic. Transportem els materials amb la carta de transport que ens facilita la Pirotècnia. Vetllem pel bon ús dels articles pirotècnics, i pels participant o espectadors que hi assisteixen, coordinant-nos amb l'Ajuntament; protecció civil, policia municial...

Descarrega el tríptic promocional (*.pdf)

Tríptic de la Colla de Diables i Tabalers del Grup Recerca de les Borges Blanques

0

Anys d'experiència

realitzant Correfocs.
0

Més de 150

correfocs realitzats.

Truca'ns si t'és més fàcil!

Adrià:  630 246 316

Francesc: 649 074 707

Ramon: 657 827 238

0

Pobles i ciutats

ens han fet confiança.
0

% Flexibilitat

i pressupostos a mida.

Escriu-nos unes paraules!

omple el formulari i envia'ns el